aft3rn00n


 
Ligger i min säng och gör typ ingenting förutom att tänka på om jag någonsin kommer älska en säng så mycket som den här. 
 Åt blockchoklad innan i desperation för att stilla mitt sötsug. Rekommenderar inte det, klarade bara av en ruta sen äcklades jag lite för mycket lol.
En annan kul grej är dessa glasögonen???? Alltså?????? (vill ju ha de lite i smyg men ändå)
 
Såg nyss denna på tumblr och kände att det kanske är the tattoo 4 me? Faktiskt haha.
Han här är så vacker så jag var tvungen att dela med mig av honom.
 
Nu ska jag hacka lök med simglasögon på! (det hindrar faktiskt tårarna) PUSS
 
Älskar den här så mycket <3333
 
 

kan vi prata om hur många fina skor det finns?

 
 
 
 
Alltså, orkar inte att min Dash bara fylls med skor efter skor and there's nothing I can do bout' it???? Åh jag tycker om skor alltså, så himla bra grej haha. Varför är jag inte jätterik?
 
Har förövrigt upptäckt dessa fierce tjejerna idag,lyssna!
 

ytligt

 
Har upptäckt att lookbook är typ världens grej, och tydligen finns det ett ställe i cybervärlden där alla coola människor (inklusive jag lol) hänger. Det bästa är att en kan spara sina favoritoutfits på profilen så när en känner sig inspirationslös är det bara att klicka på sin profil och ba WOW så mycket inzpo jag har!!! Eller ja, det är det jag hoppas på i alla fall, hehe. 
 
Några coola lookbookbrudar. Önskar jag var lika fierce.
 
Jag har hittat min studentklänning i alla fall. Råkade dock lämna den på bussen men som tur är lämnade någon snäll människa in den till busschauffören! TACK TILL HEN <3 !OBS den är finare i verkligheten OBS!
 
 
För övrigt drömmer jag om kläder, skor och andra materiella ting men kan inte shoppa loss med tanke på att jag ska till Paris om ca 1 vecka, hur sjukt???? Fattar inte.
 
 
Annars lyssnar jag mycket på Billie the vision och Nina Simone och önskar mig bort från vardagen. Vill ha frid i själen, bara vara med människor jag tycker om och som tycker om mig tillbaka, hänga på någon exotisk ö långt långt bort härifrån och dricka drinkar. Men ja, ain't gonna happen. Hej

blä

Undrar lite saker som 
1. Hur kan jag kunna klara något i livet om jag inte ens kan hålla en fucking redovisning för min klass?
2. Hur kan jag lyckas glömma min nyinköpta studentklänning på bussen?
3. Varför går inget som jag vill att det ska gå?
4. Vad ska jag göra med mitt liv?
5. Varför är jag jag?
 
Lol. Är så negativ på bloggen men vafan.

Mm

Ööeh livet just nu alltså. Har i alla fall hittat potentiella studentskor, vet dock inte riktigt hur jag känner inför klacken?? Tricky alltså...
Har också dekorerat min vita vägg med engångskamerabilderna från Cape Town baby, åh vad jag tycker om dem alltså. Är däremot lite osäker på om jag tycker den ser för organiserad ut, hmmm??? 
För övrigt var jag med på manifestationen igår och det kändes så jävla mäktigt och fint och bra. Funderar på att gå med i ung vänster eller unga feminister once and for all alltså.
 
Nu ska jag sova 
 
(ps. hur idiotiskt är det att en bara kan lägga upp för stora bilder på blogg.se på mobilen? hallå där)

*negativity boost*

 
Livet suger, jag börjar bli sjuk, brände just maten och måste stanna hemma ikväll pga mitt äckliga fältarbete. 
Försöker leva efter det här men det är ju helt omöjligt. Blir såklart fast i illusioner som alltid spräcks, classic me lol.
 
Och det här är ju också fruktansvärt vidrigt. Vet inte var jag ska ta vägen och blir så förundrad av trångsynta främlingsfientliga idioter ibland.
 
Håkan förstår mig i alla fall, eller får mig i alla fall att tro att han förstår mig, det är skönt.
 
 
Har åtminstone börjat spela piano (och posa framför pianot obviously)mer regelbundet än förut igen, det är lite terapi för en confuzed teenager ändå måste jag säga. 
 
Nu ska jag göra mitt bästa för att rädda quornen. Och kikärtorna såklart. Hejdå
 

obs varning för pinsamt posiga bilder obs

 
Haha ja, anstränger ju mig ganska så mycket här alltså, can't deny it. Ser ni att jag har köpt ett nytt linne förresten?? 
 
Är betydligt mer pepp på livet än igår, känns bra. Fortsätter dock förneka mängden skolarbeten och drar ut ikväll fastän jag borde plugga. JAAAJAAA. What to do. Nu ska jag dricka öl. God fredag på errrrrr

blablablablabla

 
Lite funderingar sådär en torsdagskväll:
 
1. Varför fattar ingen i min klass att What a feeling hade varit världens bästa låt att springa ut till????
2. Varför är jag så extremt jävla rastlös hela tiden?
3. Varför skjuter jag upp allting som går att skjuta upp?
4. Varför är inte livet regnbågar och sockervadd 24/7?
5. Varför kommenterar ingen min blogg?
6. Varför bråkar jag och mamma så fort vi får tillfälle?
7. Varför pendlar mitt humör fram och tillbaka all day long?
 
Haha åh livet alltså. Ikväll vill jag bli jättefull alternativt skrika tills jag inte orkar skrika mer (eller en kombo av de båda lol) men inget av det går ju. Fan.

#omgomgomg

 
 
Är alltså såpass amazed av den här tjejen att jag måste göra ett blogginlägg om henne??? ALLTSÅ KAN JAG SNÄLLASNÄLLA FÅ SE UT SOM DU? Orkar inteeeeee.
 
P.S. här är hennes tumblr (skulle ju vara jättejättekonstigt om ni inte ville ha den nu faktiskt)

hunting them dresses

Letar efter balklänningar, det går fruktansvärt dåligt. Hittar ba typ såna här och de som är snygga (och fula för den delen lol) kostar flera tusen AIN'T GONNA HAPPEN.
 
Och sen trodde jag att jag hade hittat min studentklänning men den fanns inte i min storlek... Asos plz stop breaking ma heart </3 Den var svinbillig också!!!! Och hade polo. Och markerad midja. Och var inte jobbigt vit utan mer mysigt vit liksom. Åh. Så perfekt den hade varit alltså. (obs säg till om ni hittar en liknande någonstans!!!)
 
Annars har jag tittat på Flashdance first time evaaah, tyckt om den som fan och upptäckt hur underbar den här, den här, den här och den här låten är. Förtränger för övrigt att jag har ca tusen skolarbeten, men det börjar ju bli classic me så kanske inte så förvånande lol. Jaja godnatttttt
 
 
HEJDÅ
 
(försökte göra ett naturligt leende här, lyckades uppenbarligen väldigt bra lol)

cape town 4ever

Var alltså i Kapstaden och om en kan vara kär i en stad är jag SÅ det nu. Omgomgomg så jävla bra stad (dock skrämmande klasskillnader, men orkar inte skriva om det här pga skrivit om det tusen gånger i le schooli). Orkar inte lägga upp bilder så ni får dessa sju för att sammanfatta det hela ;);););) enjoy! 
Marta aka roomien softar i vårt rum. <33  kan vara den bästa Photo Booth bilden någonsin <33
workin' that wigs (eller är det ens wigs ingen vet)
'
han här får vara med för han var så söt och jobbade på världens mysigaste etiopiska restaurang. där fanns trappor som ledde till jättegosiga soffor/fåtöljer/sackosäckar och en hörde naturljud i bakgrunden (kanske inspelat eh men är ju knappt skillnad). + åt så jävla god vegetarisk mat där också och drack öl för typ 15 spänn, amäjzingggg
denna minen är så bra plz gör den oftare klara
här hänger vi i (!) ett moln. lägger mest upp den här för att kunna säga det likz men det är väl ok?
happyhappy
 
 
och finallement; jag på rummet. kände att jag lyckades lite här så had 2 embrace min fåfänga
 
MISS YOU KAPSTADEN 

RSS 2.0