&&&&&

Ska fira bristen på morgondagens lektioner med popcorn och Weed-maraton nu, godnatt!!!!!!!!

@@@

Hej alla finisar och sötnosar <3 <3 <3 Jag tittar på weeds och är jättejättesugen på popcorn, men ska jag verkligen poppa???? Har redan borstat tänderna vilket komplicerar det hela xD plus att jag aldrig kommer bli smal om jag äter popcorn :( :( </3 men det är ju så gott och salt och underbart ja som himmel i min mun så att säga :P:P:P mmhm vilket dilemma vi får se hur det artar sig!!! Fortsättning följer (antagligen inte)!!!! Lol

Vår första photoshoot i skolan, cool


22.25

Haha åh, måste bara varna er för Les Miserables, världens sämsta film som  jag såg på bio idag. Blev till och med mer uttråkad än under Die Hard och det måste trots allt betyda något. SE DEN INTE (eller betala åtminstone inte pengar för att se den lol). Bajbajbaj

Ja, vad ska man göra ikväll då??!?!??!?! Hmm

FIGPwg

h3h3

daceio
Hjalmar tittar på 3d-film och jag bara är. :P :) ;);)

.

Jag orkar inte bo hemma längre. Är så jävla trött på det. VIll inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte.

Alltså, när jag flyttar hemifrån ska jag alltid ha avocado, cocktailtomater, mineralvatten, fetaost, popcorn, kaffe, pasta, bacon, ruccola, lax, special K och kyckling hemma. Så ni vet, liksom.

§§§

 picasion

Sminkade mig och plattade håret helt i onödan igår, lite fattigt.... Har förresten börjar säga/skriva fattigt helt för mycket, ber om ursäkt för det. Ah just det, har köpt en guldkedja, tycker om den!!! xoxoxo

Oui oui oui

Vill förnya min garderob jättemycket, pallar inte se likadan ut hela tiden....
 

Fucking

 
ÅH JÄVLA MAMMA SLUTA GÖRA ALLT SÅ KOMPLICERAT

Uttråkad_tjej_95_cool

 
Förlåt för jättemånga egowebcambilder men det är faktiskt Photobooth:s fel. Den sista bilden är förresten främst till för att demonstrera hur mitt hår ser ut precis efter jag har haft det i en donut, hoho. 
 
Och varför händer det aldrig något ball när man är taggad? Fattigt. 

Valentines day <3 <3 <3 <3

picasion.com

Verkar som att jag är nykär på alla hjärtans dag trots allt. Är säker på att jag och mina creepers kommer få ett långt och passionerat förhållande. Åh så länge jag velat ha er mina babes <33333 lol
 
P.S. Har fått mac, coolt va????? Första bilderna med photobooth, wow.

leobaby



Gick upp tidigt för att göra pannkakor (är ju pannkaksdagen omg) och så blev pannkakorna jättedåliga.. Lite fattigt faktiskt. Kommer bli tjugo minuter sen till skolan också, ball. Har i alla fall Bob Marley i lurarna och solen skiner, nästan lite vårvibbar över det hela (crazy). Är på ganska bra humör idag i alla fall,hoppas det håller i sig hehe. Haha riktigt onödigt inlägg.... hejdå.

Ey

teensfromhell:

avi0o0olaa:

I would kill to have a friendship like what they had on this show. Omg. Who wants to try and accomplish it. PLEASE.

sigh i need friends like this

Lyssna på denna, denna, denna och denna. Mina senaste musikaliska upptäckter, ganska mysiga faktiskt. Au revoir
 
(haha hoppsan råkade länka Tillsammans, inte meningen)

22.08

Your image is loading...
Tittade igenom webcambilder från när jag hade en hög donut och insåg att det faktiskt var ganska fint. Blev förresten klar i förväg med samhällsartikeln, tror det var flera år sen det hände haha. Så jävla skönt alltså.

Sugar town

Your image is loading...
Igår myste jag på möllan, lyckades bli full på enbart öl för första gången (king lol) och åt världens godaste cheeseburgare.

Wohohohohoho

 
Har beställt creepers, hur sjukt är inte det???? Längtar tills de kommer ♥♥♥♥♥♥

To do list

* skriva den dumma artikeln
* slinga håret (eller åtminstone få bort min äckliga orangea hårfärg lol)
* pierca näsan
* fixa foundationtesters
* fixa falskleg (ha ha)
* hitta ett jobb

Oj vad jag måste framstå som ytlig i den här bloggen. Fast det är jag väl också. Jaja.

Jävla quwiwöwwöfkejwkwööw



Varför är jag jättepigg fastän klockan är två? Åååh.

Fäshion_girl_95

 
Hahahaha åh kan inte sova så tittar på gamla outfitsbilder.. Hade glömt bort att jag brukade vara sån fashionista lol.
 

Zzzz

(är så vacker ibland)
 
Är påväg till jobbet, vill inte.
 
+OBS DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERAS FÖR NÅGRA TIMMAR SEN HEHE

Wow so lovely

cosmicale:

they so should have kept this scene in- it was perfect
Har haft Skins maraton med Belli och har fyrkantiga ögon nu så att säga xD ;) :(

Hej och välkomna osv


RSS 2.0