posemaja slår till igen

 
(sÄmsTa kvallen i världen i äm very sorry you guys. och ja, jag gillar peacetecken)
 
Hej på er nattugglor. Jag är självklart uppe alldeles för sent idag, som under varje föregående söndag så lång tid tillbaka som jag kan minnas. Vill vara en sån som lyckas hålla kvar mina sovvanor efter en helg men kan inte.......Mitt hår är för övrigt både fett och stripigt men jag hittade i alla fall min adidasmössa i pappas bil <33 Åh, känns som att jag har väldigt få saker att se framemot den här veckan, jävligt jobbigt alltså. SNART ÄR DET SYDAFRIKA I ALLA FALLL! hejhejgodnattikramar

iNzp0

 
Vill utöka min garderobx2 och vara sån som bara går upp på morgonen, bestämmer outfit på en sekund och ser fierce ut. Typ som dessa ladies ovan? SHIT.

jobbar på sporty spice poserna lol

 
 
Obs bara halvklar hehe!! Är ready att bli ninetylized!!!!!!! (fyndig jag är va? jaa)
 

klagoinlägg3t

 
 
Jag vill inte ha rutiner igen (i alla fall inte rutiner à la en gymnasielev), vända tillbaka dygnet, få prestationsångest och göra läxor ALLTSÅ UUUUUSCH det är verkligen inte lockande på något sätt. Önskar så himla mycket att jag bara kunde få mysa, dricka öl, äta popcorn, lägga mig klockan 5 och stiga upp 14 och leva ganska så fridfullt i bara en vecka till. Snälla? 
 
 
 

whatevah4evah

Idag har jag jobbat i 11 timmar och är utmattad=har ingen energi till att skriva på bloggen
 
Skriver egentligen mest det här inlägget för att komma ihåg en liten grej haha. Läste på en blogg jag slaviskt följer att hon skrev lappar när bra saker hände under året och sedan stoppade de i en burk. Såå, detta ska jag göra, för att embrace positive energy och möjligen bli lite nostalgisk också. Hoppas jag gör det. Det var allt. Godnatt

nyårslöften (ja ca jätteclassic blogtopic men vadårå)

 
 
♦ Vara FUCKING spontan (har förresten börjat säga fucking ganska mycket, har en känsla av att samir har påverkat mig hahhahah)
♦ Inte skjuta upp allting hela tiden (det försvinner ju faktiskt inte, även om man kanske kan tro det lol)
♦ Sluta bry mig om vad alla andra tycker hela tiden och inte överanalysera exakt allt
♦ Hitta ett nytt jobb
♦ Sätta upp mig i massa bostadsköer
 ♦ Få åtminstone B i alla kurser (förutom matte. Blir överlycklig för E)
 
I CAN DO IIIIIIIT hejahejheja!!!!! Känns så jävla nice med nytt år och fresh start och allt det där. Faktiskt. Ja.
 
Nu måste jag sova för jag ska upp 7 imorgonbitti hehe..... puss

23.06

 
!!!Godkväll ladies!!!!!
Livet är ganska najz för tillfället, det är lov och jag har bla köpt en bomberjacka med snäckor på för halva priset (<333) och, håll i er, fikat brevid självaste CLARA HENRY. Min youtubeidol??? Undrar så himla mycket varför i hela världen hon bestämde sig för att åka till Trelleborg??? Haha alltså.................Blev så starstrucked när jag upptäckte det haha så ni får några fierce videos som hon har gjort.
 

1 januari JIPPPI

Insåg nyss att jag var nådde upp till kombon jättefull och jättepinsam igår. Och alla sover så kan inte dela min bakisångest med någon. Haha. Lol.

RSS 2.0