blä försvinn

Promenerar längst Malmös gator med Beyonce i öronen och känner mig som en queen för en stund. Sen kommer dem. Alltid är det så. De där cyniska tankarna smyger fram och sprider mörker och mörket vill inte försvinna. Oj förlåt nu kan du inte vara lycklig längre, säger dem. Nu kommer vi, utan att egentligen ha någon anledning till att komma och samtidigt ha alla anledningar i världen. Hur hänger det ens ihop? Önskar att det inte var såhär, önskar att jag kunde eliminera alla negativa tankegångar, önskar att jag kunde tänka blä försvinn äckliga tankar så försvann dem. Bara sådär. Önskar att jag kunde värdera de lyckliga ögonblicken mer än vad jag gör, önskar att jag kunde försköna allting mer än vad jag gör och önskar framförallt att försköningen kunde vara förevigt. Om inte livet ska vara bra kan väl i alla fall försköningen av det vara bestående. Fuck you dåliga livsinställning fuck you

qol

 
Så jaha, nu har min studentmössa anlänt och måste säga att den kan varit den fulaste mössan jag sett. Fast inte fulare än denna:
 
 
Alltså skulle ju faktiskt vara värre att tvingas ha på sig den här hahahha
 
 
:(:(:( eller denna :(:(:(
 
För övrigt drömmer jag om skaterboys och om dagen då gymnasiearbetet är över. Dessvärre känns båda väldigt långt borta. Jag skulle plugga idag men har åstadkommit noll, zero, pas. Ha. ha. Lol. Underbart!!!!
 
Nä för faaaaan nu ska jag PULL MY SELF TOGETHER och plugga lite, åtminstone lite. Mitt tidsperspektiv är ju nästintill obefintligt så antar att jag har fel när jag tänker att jag kommer hinna göra klart det imorgon lol. Godnatttttttttt
 

mmmmm

Tröstäter, lyssnar på Håkan och tänker på saker som jag inte vill tänka på som varför jag inte kan vara som jag vill vara och varför livet är som det är. Jag förstår inte varför allting blir fel när jag vill så himla mycket egentligen. Varför kan man inte bara bestämma hur man ska vara, hur man ska bete sig och hur man ska känna? Tycker inte att livet borde vara vara en sorglig jävla grå klump och jag förstår inte varför alla verkar älska sina gymasieår så mycket för jag tycker sällan om dem. 
 
Nu tar jag snart studenten och jag vill nästan, men bara nästan, hellre fortsätta att vantrivas i min tillvaro än att få veta att jag kommer fortsätta vantrivas. Att det faktum att jag vantrivs med tillvaron inte alls har att göra med fel människor och skolpress, att det är något mer. Något djupare, något bestående, något som inte kommer försvinna bara för jag börjar i en ny klass eller till och med flyttar till andra sidan jorden. Jag vet inte om jag vill veta att livet aldrig kommer vara tillräckligt.

almost midnight xD

 
 
 
Alltså ja, det är ju ganska orättvist att jag inte ser såhär fab ut? Önskar jag hade dessa tjejernas garderob och ben osv. Inte alls jelly lol. Hängselbyxor verkar ju vara världens bästa plagg också! Wäää.
 
För övrigt sitter jag och skriver min uppsats till religionkursen och funderar på om det är någon som genuint tycker om att läsa/skriva avhandlingar? Förstår inte varför denna helt crazy tunga typ av skrift överhuvudtaget existerar???? Åhhhh. Har dessutom åkt på en riktigt irriterande förkylning så sitter och hostar konstant i hopp om att jag ska hosta bort kliandet i halsen men självklart gör jag inte det lol. KÄRA HOSTMEDICIN HJÄLP MIG.

En annan grej är att jag vill färga håret rosa igen!!! Så taggad. Och taggad på party. Ägnat varje lovdag åt plugg (!!!! :O:O) så känner mig sjukt uttråkad. Ätit påskmat som fan idag i alla fall, uppnådde den graden av mätthet där en nästan sprängs. Ångrade mig sen (men skulle ju dock ångrat mig om jag bara blivit halvmätt så liksom, what to do. Lose lose situation). 
 
Och vet ni något amazing? Satt ute i enbart min stickade svarta tröja+tunna byxor tidigare idag och var till och med lite för varm! Våren är påväg and it's here to stay, I CAN FEEL IIIIIIIIT.
 
 
(detta skulle vara ett rocktecken, vet inte riktigt om det framgår)
 
Nu ska jag komma närmare att skriva klart den här äckliga rapporten!!! happy saturday på er

13.35

 
 
 
Sitter i trädgården och försöker få till snygga poser men ser ba stel ut så ja det är ju synd haha. Lyssnar på radiodebatter om samtyckeslag och försöker vässa mina argument inför min debattartikel men blir mest frustrerad på att vi ännu inte har en samtyckeslag.... Oavsett vilka juridiska konsekvenser lagen hade lett till borde det faktiskt vara uppenbart att lagarna ska markera vad som är moraliskt ok, även sexuellt. SEX SKA INTE SKE UTAN SAMTYCKE FRÅN ALLA INBLANDADE PARTER OK? Herregud. Jaja. Idag ska vi grilla på kolonin och jag tycker inte om korv men det känns så mysigt vårigt så jag taggar ändå. 
 
 
SÅHÄR BORDE DET VARA
 
Har pluggat en del på lovet, kanske mer än jag gjort under hela terminen (vilket i för sig är ungefär ingenting), men har fortfarande så himla mycket kvar att göra på superkort tid så vi får hur det utvecklas lol.
 
!!!!glad påsk!!!!!

crazy saturday

HOLAAAAA ALLA SATURDAYNIGHTFEVER PEOPLE
 

Ikväll tänkte jag alltså stanna hemma för att plugga. Antal plugg gjort: noll
 
Det jag underhållt mig med är istället att dricka kaffe, äta sockerkaka (som jag inte ens tycker om lol) och nappar, vilket har resulterat i ett jobbigt illamående i kombination med en proppfull mage <33333 ????Blir så irriterad på mig själv????
Har varit i Paris och tagit selfies som den ovan i alla fall, tyckte om det!! Dock besviken över antal snygga fransmän (ca inga :().
 
Annars suger livet as usual lol men vad ska en göra likzom?
 
 
Önskar jag var M.I.A istället eller (om det är möjligt) en lika cool motsvarighet. Men ja, ain't gonna happen. 
Försöker leva efter det här mottot. Det går sådär men I'm working on it, så snart kommer jag vara soft som fan och inte överanalysera någonting. Eller cynisk och olycklig kanske fast det vill jag helst undvika.
 
Blir i alla fall pepp av peppande konstverk från Emma á la denna ovan!!!!!!!!! Är ju ganska fab ibland trots allt.
 
Au revoir

RSS 2.0