jajamensan

 
 
(en thugmaja för ganska många år sen)
 
Idag känner jag positiv energi, jag vet inte riktigt varför men så är det i alla fall. I mina 30 kronors hörlurar -som för övrigt verkligen inte lever upp till mer än 30 kr:s kvalité, hehe, varning för tgr -  ekar en salig blandning av musik som troligen bidrar till min peppanda. TYP definitionen av salig blandning också haha??? Sånt här och sånt här och sånt här och sånt här och sånt här och sånt här. Det är synd att det inte är helg för ikväll är jag på partymode nr 1!! Utnyttjar dock detta genom att dansa framför spegeln vilket också känns helt ok.
 
Nu närmar sig klockan midnatt och jag borde sova men känner för en gång skull av koffeinet, så näe it ain't gonna happen :(((((
 
Ska försöka skriva lite på religionsuppsatsen vilket jag av någon anledning väljer att prioritera framför allt annat skolarbete trots att den inte är sådär jättebrådskande? Ehhhh. Classic Maja att prioritera efter intresse alltså.....jaja.
 
SOV GOTT eller carpa da night /maja_stabil_bloggerska_95

jaha ja

 
Jaha, så vad gör jag denna tisdagskväll? Skriver uppsats, räknar matte eller tränar kanske?
Svar: njae. använder Photobooth som terapi genom att ta selfies och posa på det viset som känns mest passande för livet just nu. Kreativ, nyskapande bearbetning av känslorna, visst??? Lol.
 
denna är dock min personliga favorit (eh vad hände här? nobody knows)
 
Godnatt

saker man kan göra när man kommer 1 timme för tidigt till skolan

1. ha outfitfotografering på skoltoaletten
2. skämmas
3. embrace sin fierceness och lägga upp resultatet av photoshooten på sin blogg
 
 

halllå där på fredagskvisten

 
<333 TJA <333
Av någon anledning finns det lite för mycket mörker i livet just nu men här är i alla fall några saker som lyser upp tillvaron:
 
1. har bokat biljett till Håkan i Malmö! att jag ens kunde fundera på att inte gå dit? Håkan är så jävla fantastisk och bäst, vad tänkte jag där likzom
 
2. mamma och jag lyckades spendera kvällen i varandras närvaro igår utan att bråka om diverse icke väsentliga/väsentliga ting, heja oss!
 
3. jag har blivit medlem på Tradera=min karriär som toppsäljare på Tradera är ett steg närmare! wieho
 
Nu ska jag äta middag, hoppas ni får en kul alternativt mysig kväl! Poss

dRömGaRdErOb


 

 
 
Vill shoppa loss ordentligt men med tanke på att jag är en fattig student som dessutom förtränger det faktum att jag faktiskt har ett jobb (lol) kan jag inte det, how sad is this??? 

plz be mine

....e.e..e.e.e.e..e.....ja
 

I'm back wiho tänker ni

(kände att jag var tvungen att upprätthålla min status som gif-blogger? blir ju inte samma sak utan gifs i varenda inlägg)
 
Hola chicas (eller amigos kanske jag borde skriva om någon icke-chica läser min blogg? spännande det där alltså). Jag har, vilket ni kanske märkt, varken upplevt någon blogginzpo eller bloggcraving under den senaste tiden. Kanske lite sorgligt med tanke på att det faktiskt är lite kul att titta tillbaka i sitt bloggarkiv ibland. Wellwell.
 
För tillfället lyssnar jag på Nina Simone, förundras och tänker wow varför kan jag inte öppna munnen och låta sådär???? OCH eh, life as a confused teenager är inte bäst alltså, men idag mår jag helt okej, känner inte så mycket på varken det ena eller andra hållet. Det är najs. Har för övrigt börjat överanvända ordet najs, både i skrift och tal, skäms nästan??!?!?! Och hur svårt är det inte att välja om det ska skrivas nice eller najs? Riktigt tricky tycker jag i alla fall...
 
Ikväll är det jag och popcornen, popcornen och jag. Är lite rastlös men har inte energin för att socialisera mig, igårnatt och jobb idag har tagit död på all energi jag hade.
 
Haha, osammanhängande och förvirrande text det här alltså, med ett överflöd av parenteser och frågetecken, men å andra sidan når jag väl upp till standarden på omgsofetch lol.......ehehe
:*
 
/your bloggah gurl numb3r 1 4ever

RSS 2.0