I'm back wiho tänker ni

(kände att jag var tvungen att upprätthålla min status som gif-blogger? blir ju inte samma sak utan gifs i varenda inlägg)
 
Hola chicas (eller amigos kanske jag borde skriva om någon icke-chica läser min blogg? spännande det där alltså). Jag har, vilket ni kanske märkt, varken upplevt någon blogginzpo eller bloggcraving under den senaste tiden. Kanske lite sorgligt med tanke på att det faktiskt är lite kul att titta tillbaka i sitt bloggarkiv ibland. Wellwell.
 
För tillfället lyssnar jag på Nina Simone, förundras och tänker wow varför kan jag inte öppna munnen och låta sådär???? OCH eh, life as a confused teenager är inte bäst alltså, men idag mår jag helt okej, känner inte så mycket på varken det ena eller andra hållet. Det är najs. Har för övrigt börjat överanvända ordet najs, både i skrift och tal, skäms nästan??!?!?! Och hur svårt är det inte att välja om det ska skrivas nice eller najs? Riktigt tricky tycker jag i alla fall...
 
Ikväll är det jag och popcornen, popcornen och jag. Är lite rastlös men har inte energin för att socialisera mig, igårnatt och jobb idag har tagit död på all energi jag hade.
 
Haha, osammanhängande och förvirrande text det här alltså, med ett överflöd av parenteser och frågetecken, men å andra sidan når jag väl upp till standarden på omgsofetch lol.......ehehe
:*
 
/your bloggah gurl numb3r 1 4ever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0